Stol på at det lysner

Bokmål
299,-
Kundeklubb:
262,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788293368571
Utgivelsesår: 2019
Språk: Norsk - bokmål

Gjennom årene er Tomas Sjödin blitt en høyt verdsatt skribent. I Stol på at det lysner har han samlet 71 av sine tekster. Det handler om livet og om å møte tilværelsens mørke med håp om at vi omgis av gode krefter, tanker og sammenhenger. Hans ambisjon er å vekke troen på at vi alle kan utgjøre en plass av lys og håp og mulighet for hverandre.

Jeg har et motto for alt jeg skriver: Å snakke oppriktig om livet, og å alltid prøve å tilføre et lite fnugg håp. Aldri det ene uten det andre. Oppriktigheten og håpet forutsetter hverandre, og begge er en del av den skrivendes ansvar. Jeg prøver å tenke på det i hver tekst som forlater arbeidsværelset mitt. Man vet aldri hvor den enkelte tekst lander, man aner ikke hvordan leserens liv ser ut idet teksten blir lest. Nettopp der blir jeg som mest utfordret, der opplever jeg oppdraget mitt som spesielt viktig: Å møtes i tilværelsens mørke og, om det lar seg gjøre, sette ord på det vanskelige og sammen stole på at det lysner. Av og til tenker jeg at det er håpet som er min oppdragsgiver, at det er lyset jeg står til ansvar for.

Tomas Sjödin

Tomas Sjödin

Tomas Sjödin (f. 1959) er svensk pastor, foredragsholder og forfatter. Han har skrevet en rekke bøker og er oversatt til flere språk. I Norge er han blant annet kjent for bøkene «Mens du hviler» og «Det er mye man ikke må». Han har også deltatt i NRK-programmet «Fyrtårn» og vært spaltist i avisen Vårt Land.

Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788293368571
Innbinding Innbundet
Utgivelseår 2019