Etter påske

Dette er en leseplan som forteller om at skal vi glede oss over at Jesus fortsatt lever og bryr seg om oss. Men hvordan kan vi merke at han lever? – Vi kan jo ikke se ham? Vi kan ikke se ham med øynene våre, men vi kan se hva han gjør i livene våre.

Banner som sier "Etter påske" og "6 dager"

Jesus lever i dag

Vi har akkurat feiret påske, og vi husker godt at vennene til Jesus var redde og triste da de så at han ble torturert og plaget. Da han døde på korset og ble lagt i graven, trodde de at alt var over og at de aldri skulle få se ham igjen. Tenk hvilken vanvittig glede det var da de oppdaget at han hadde stått opp av graven og at han levde! Det var jo nesten ikke til å tro!!

Dette er en leseplan som forteller om at skal vi glede oss over at Jesus fortsatt lever og bryr seg om oss. Men hvordan kan vi merke at han lever? – Vi kan jo ikke se ham? Vi kan ikke se ham med øynene våre, men vi kan se hva han gjør i livene våre. Og hvis du gir Jesus en sjanse til å være med i hverdagen din, hvis du ber til ham og tenker på ham, vil du oppleve mer og mer av det han kan gjøre i livet ditt.

Jesus lever i dag! Hvordan kan vi merke det?