Etter påske – Dag 6

Dette er en leseplan som forteller om at skal vi glede oss over at Jesus fortsatt lever og bryr seg om oss. Men hvordan kan vi merke at han lever? – Vi kan jo ikke se ham? Vi kan ikke se ham med øynene våre, men vi kan se hva han gjør i livene våre.

Banner som sier "Etter påske" og "6 dager"

Tenk på Jesus

Når vi er i skikkelig dårlig humør, kan alt bli negativt og vi ser bare problemer. Jesus hadde det heller ikke lett da han levde på jorda. Selv om han var god mot folk, var det mange som var imot ham. Han ble forfulgt og plaget, sviktet av vennene sine og til slutt drept. Allikevel ble han ikke sint og frustrert. Derfor er det fint for oss å tenke på ham når vi er i dårlig humør, og takk ham for at han elsker oss og vil hjelpe oss!

Bibeltekst

Hebreerne 12,1-3

Les i nettbibelen.

1Derfor, når vi har så stor en sky av vitner omkring oss, så la oss legge av alt som tynger, og synden som så lett fanger oss inn, og med utholdenhet fullføre det løpet som ligger foran oss, 2med blikket festet på ham som er troens opphavsmann og fullender, Jesus. For å få den gleden han hadde i vente, holdt han ut på korset uten å bry seg om skammen, og nå har han satt seg på høyre side av Guds trone. 3Ja, tenk på ham som holdt ut en slik motstand fra syndere, så dere ikke blir trette og motløse.