Bibelmisjonsreiser

Bibelmisjonsreiser er en annerledes ferie hvor man får oppleve kjente turistattraksjoner og oppleve det lokale Bibelselskapets arbeid.

Landskap fra Armenia med klosteranlegg og Ararat-fjellet i bakgrunnen
Motiv fra Armenia med Ararat-fjellet i bakgrunnen: Bli med på bibelmisjonsreise til Georgia og Armenia i den ortodokse påsken, april 2023

Georgia og Armenia, ortodoks påske 2023

13. – 24. april 2023

Et besøk til disse to landene ved mektige Kaukasus er et møte med enestående natur og en utrolig spennende kultur. I over to tusen år har folkene utviklet sine særegne kulturer. De var blant annet de første landene som ble kristne.

Oppe i bortgjemte daler klamrer mosegrodde klosteranlegg seg til fjellsidene, og noen er til og med bygd inne i selve fjellet. Med store og dominerende naboer som Persia, Russland og Tyrkia kan en undres over hvordan befolkningen har klart å holde på sitt fargerike særpreg og sine skikker. Som handelsmenn langs «Silkeveien» har georgiere og armenere blitt viden kjent og respektert.

Under denne reisen oppleves blant annet panoramautsikten mot fjellet Ararat hvor Noa strandet med Arken, og vi merker at våren er på frammarsj. Man får naturligvis også stifte bekjentskap med Bibelselskapets arbeid i de to landene.

Reisedetaljer

Tidsrom: 13. – 24. april 2023

Reiseledere: Stein Mydske og Jorunn Sjaastad

Pris fra Oslo: kr 27.600,- pr. person i dobbeltrom.

Tillegg for enkeltrom: kr 6.000,-.

Fra andre byer: Pris på forespørsel.

Prisen er beregnet ved minimum 20 betalende deltakere.

Depositum kr 3.000,- per person betales ved påmelding (faktura sendes ut fra reisebyrået). Restbeløpet blir fakturert med forfall ca. 6 uker før avreise.

Mer informasjon: Last ned fullstendig reiseprogram nedenfor, eller kontakt teknisk arrangør Smart Reiser: e-post: [email protected] eller tlf. 72 59 62 10.

Påmelding: På skjema som lastes ned i reiseprogrammet nedenfor.

Last ned program og påmeldingsslipp