Testamentariske gaver

Foto: Hans Johan Sagrusten

De aller fleste av oss etterlater seg verdier når vi en gang går bort. Hvis du ønsker å bestemme hva som skal skje med dine eiendeler, er det viktig å skrive et testament. I et testament kan man skrive akkurat hva man ønsker skal skje med huset, bilen, bankkontoen eller andre eiendeler. Dette betyr at et testament er til god hjelp for etterlatte, da det gir trygghet å vite hva avdøde ønsket skulle skje med sine eiendeler.

Mange har familie og venner de ønsker å tilgodese i et testament, men stadig flere velger også å gi en siste gave til en sak de synes er viktig. Ofte kan denne gaven være veldig mye mer verdt enn du selv trodde i utgangspunktet.

Hvis du vurderer å gi en gave til Bibelselskapets misjonsarbeid Biblegaven i ditt testament, så kan kanskje brosjyren nedenfor være av interesse. I denne enkle folderen kan du lese mer om reglene for hvor mye som kan gis avhengig av forksjellige livssituasjoner, ord og uttrykk forklares etc. Hvis du ønsker brosjyren tilsendt på papir, så kan du kontakte vår giverservice på enten e-post giver@bibel.no eller tlf 47976470.

Hvis du ønsker å snakke med noen om testamentariske gaver, så kan du enten kontakte bibelmisjonsleder Bernt G. Olsen, tlf 911 27 820, e-post bgo@bibel.no. Eller innsamlingsleder Ann-Catherine Kvistad, tlf 47 97 64 74, e-post ack@bibel.no.