Navnepreg

Bestill Bibelen med et vakkert navnetrykk i gull. Preging av navn på omslaget medfører en forlenget leveringstid på 2-3 uker.

De fleste som bestiller navnepreg ønsker en eller to linjer plassert nederst på forsiden eller på baksiden av Bibelen. Det kan kun preges navn og dato, og disse må være på hver sin linje. Dato må preges i ett av to formater: Eks.: 5. november 2022 eller 05.11.2022. Tekst som ikke er navn eller dato vil bli utelatt ved preging.

Skriv inn teksten nøyaktig slik du ønsker at den skal preges. Bruk kun store bokstaver dersom du også ønsker at navnet skal preges med store bokstaver på omslaget.

Det kan graveres inntil 30 tegn inkludert mellomrom pr. tekstlinje. Bokbinder forbeholder seg retten til å dele lange navn over to linjer ved behov.

Priser

Antall linjer 1 linje 2 linjer 3 linjer 1 linje foran
1 linje bak 
Per eksemplar
(inkl. mva) 
420,- 620,- 820,-  820,-

Hvordan bestille navnepreg i nettbutikken

Navnepreg bestilles sammen med boka som skal navnes. Navnepreg er en tilleggstjeneste som må bestilles gjennom vår nettbutikk og ved det enkelte produkt. Navnepreg kan gjøres på de fleste bibler av skinn eller kunstskinn.

Begrenset returrett

Bøker som er bestilt med navnepreg kan ikke returneres kun med henvisning til angrerettsloven. Ved retur av en bok med navnepreg vil du bli fakturert for de faktiske merkostnader dette påfører Bibelselskapet.

Det er ca. 2-3 uker lenger leveringstid på disse produktene.