Navnepreg

Bestill Bibelen med et vakkert navnetrykk i gull. Preging av navn på omslaget medfører en forlenget leveringstid på ca. 7 virkedager.

De fleste som bestiller navnepreg ønsker en eller to linjer plassert nederst på forsiden eller på baksiden av Bibelen/ boka. Ved bestilling av to linjers trykk skrives gjerne navnet først med store og små bokstaver som for eksempel "Åse Hansen", mens dato oftest ønskes på linja under. Dato kan skrives på to ulike måter: 05. 11. 2020 eller 5. november 2020.

Priser

To linjer kan preges foran eller bak til samme pris. Ønsker du å ha én linje foran og én linje bak vil dette medføre en noe høyere pris. Det samme gjelder bestilling av fire linjers preg. Det er plass til inntil 30 tegn pr. linje.

Antall linjer 1 linje 2 linjer 3 linjer 4 linjer 1 linje foran
1 linje bak 
Per eksemplar
(inkl. mva) 
210,- 310,- 410,- 510,-   410,-

Hvordan bestille navnepreg i nettbutikken

Navnepreg bestilles sammen med boka som skal navnes. Navnepreg er en tilleggstjeneste som må bestilles gjennom vår nettbutikk og ved det enkelte produkt. Navnepreg kan gjøres på de fleste bibler av skinn eller kunstskinn.

Begrenset returrett

Bøker som er bestilt med navnepreg kan ikke returneres kun med henvisning til angrerettsloven. Ved retur av en bok med navnepreg vil du bli fakturert for de faktiske merkostnader dette påfører Bibelselskapet.

Det er ca en uke lenger leveringstid på disse produktene.