Bli instruktør

Oppdag bibelhistoriene på nytt! Få hjelp til å formidle dem på en spennende og pedagogisk måte. Dykk inn i en ressurs som i over 20 år har fungert glimrende i norsk skole. Bli bibelspor-instruktør og oppdag hvordan dette kurset hjelper deg som bibelformidler.

Hopp rett til

Anne Kristin underviser

Bibelselskapet utdanner Bibelspor-instruktører. Kurset er en etterspurt ressurs for skolen og dekker kompetansemål, særlig i KRLE faget. Kurset er egnet for både ansatte og frivillige i Den norske kirke, frimenigheter og organisasjoner.

Det arrangeres kurs i ulike deler av landet i samarbeid med lokale menigheter og/eller bispedømmer. Alternativt er kurset tilgjengelig som nettkurs med avsluttende digital samling.

Anbefaling

«Bibelsporet er et av de mest nyttige kurs jeg både har tatt selv og brukt i skolen gjennom mange år, og også stått som arrangør for. Her får man som deltager en oversikt, en rekkefølge og en sammenheng over Bibelens fortellinger. Og som arrangør er det en gave å følge deltakere over tre dager med fokus både på Bibelens mange fortellinger og hvordan formidle disse best mulig gjennom fortellerkunst og bevegelser. Anbefales på det varmeste! Alle menigheter skulle hatt en kursholder i dette!»

Beate Frigstad, Agder og Telemark bispedømme

Bestill hefter til undervisningen

Elevheftet er en viktig bærebjelke for kurset og spennende for elevene.

Heftene koster kr. 29,- pr stk.
Ta kontakt med vårt ordrekontor for bestilling: [email protected]

Du må være sertifisert bibelspor-instruktør for å bestille og bruke heftene.

Se heftet her:

Ta kontakt med oss


Ønsker du hjelp til å være en ressurs for skolen? Vi hører gjerne om dine behov. Ta kontakt med oss!
Send e-post