Våre kursholdere

Bibelselskapets kurs- og foredragsholdere har lang erfaring fra oppdrag i kirker, skoler og organisasjoner. Med en av våre ansatte er du sikret innhold og formidling av høy kvalitet. Kontakt oss hvis du ønsker besøk av oss for foredrag, kurs, taleoppdrag eller undervisning.

Bilde av Anne Kristin, kvinne 60 år

Anne Kristin Aasmundtveit

Anne Kristin Aasmundtveit er en ettertraktet bibelforteller og kursholder. Hun er utdannet pedagog med hovedfag i litteraturvitenskap, og muntlig fortelling.

Aasmundtveit holder følgende kurs:

Hun er også skjønnlitteratur forfatter, og bøkene hennes er innkjøpt av Norsk kulturråd. Hun har skrevet en lang rekke bøker, og har laget norske salmetekster til folketoner fra hele verden, blant annet keltiske melodier fra de britiske øyer.

Aasmundtveit har også lang erfaring som redaktør i Verbum forlag, med ansvar for salmebøker og liturgier. Hun er bosatt på Lørenskog.

Kontakt

Epost: [email protected] / Mob: 90 99 79 47


Hans Johan Sagrusten avbildet ute i svart-hvitt

Hans Johan Sagrusten

Hans Johan Sagrusten er en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Han er utdannet teolog og ordinert prest. Han har jobbet i Bibelselskapet med bibeloversettelse av 2011 oversettelsen, er forfatter av flere av våre bestselgende bøker, og jobber som bibelbrukskonsulent.

Sagrusten holder følgende kurs og foredrag:

Han er forfatter av en rekke bøker innen skjønnlitteratur og sakprosa og er innkjøpt av Norsk kulturråd en rekke ganger. Se hans bøker på Verbum forlag her.

Sagrusten har vært bibeloversetter i store prosjekter som Det nye testamentet 2005, Bibel 2011, Apokryfane (2018) og Lukas - lett å lesa (2020) samt ansvarlig for den norske oversettelsen av videoene fra BibleProject (2020-2021).

Kontakt

E-post: [email protected] / Mob: +47 404 94 871


Bibelselskapet består av en engasjert stab og flere av våre ansatte kan bidra med undervisning, taleoppdrag og foredrag. Ta gjerne kontakt med oss.