Takk fra Angola!

Maria Augusto Afonso, en 71 år gammel dame fra Angola, holder en bibel på umbundu-språket.

"Jeg heter Maria Augusto Afonso og er 71 år gammel. Jeg er enke, og mor til 5 sønner og 3 døtre.

Den verste tiden i mitt liv, var da både mannen min og en av sønnene våre døde samtidig. Jeg ble deprimert og hadde ikke lenger krefter til å ta vare på meg selv. Jeg var ikke kristen den gangen, men nabodamen gikk i en menighet. Hun så hvor ille jeg hadde det, og hun inviterte meg med til kirken. Der møtte jeg Jesus, og livet mitt ble forandret. Jeg fikk mot, styrke og vilje til å leve videre slik at jeg kunne ta meg av våre 3 døtre som fremdeles bodde hjemme. Det var kun Guds Ord som kunne trøste meg den gangen, Herren er min hyrde!

Jeg er veldig glad i dag fordi jeg nå har fått nytestamentet på mitt morsmål umbundu. Det er faktisk første gang jeg kan lese noe på mitt eget språk! Dette nytestamentet vil være til stor hjelp for meg når jeg deler Guds Ord med andre. Mitt favorittvers er Matteus 11:28: "Enjwi kokwange, ene vosi wakavi kwenda walemiwi, kwenje nduupuywisi" (Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile)."

Takk for din faste gave denne måneden. Den går til oversettelse av Det gamle testamentet på ubundu og til distribusjon av det nylig ferdige nytestamentet.