Bibelsøk

Søk
Velg oversettelse
Hvor finner jeg...

.
EXCEPTION: System.FormatException: Input string was not in a correct format. at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal) at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info) at System.Convert.ToInt32(String value) at Bible2020WS.Nettbibel.GetChapterSettingDic(Dictionary`2 Session, String& sBook, Int32& nChapter, Int32& nChapterTo, Int32& nVerseFrom, Int32& nVerseFromSub, Int32& nVerseTo, Int32& nVerseToSub, Dictionary`2 req) in D:\Kunde\Bibelselskapet\Bibel.no\Bible2020WS\Nettbibel.cs:line 785 at Bible2020WS.Nettbibel.renderDic(String constr, Dictionary`2 Request, Dictionary`2 Session) in D:\Kunde\Bibelselskapet\Bibel.no\Bible2020WS\Nettbibel.cs:line 87 got so far:

29. januar 2022

Dagens bibelord

2. Korinter 1,8–11

Les i nettbibelen

8Vi vil at dere skal vite, søsken, om den nød vi led i Asia. Det var mye mer enn vi kunne bære. Vi så ingen utvei til å berge livet, 9men regnet oss alt som dødsdømte. For vi skulle ikke stole på oss selv, men på Gud, som oppreiser de døde. ... Vis hele teksten

8Vi vil at dere skal vite, søsken, om den nød vi led i Asia. Det var mye mer enn vi kunne bære. Vi så ingen utvei til å berge livet, 9men regnet oss alt som dødsdømte. For vi skulle ikke stole på oss selv, men på Gud, som oppreiser de døde. 10Han reddet oss fra den visse død, og han skal gjøre det igjen. Til ham har vi satt vårt håp, og han skal redde oss på ny. 11Også dere må hjelpe til ved å be for oss. Når mange ber, vil takken for den nådige hjelp vi får, stige opp fra manges munn.