Alfa Super abonnement

449,-
Kundeklubb:
449,-
9 på lager
ISBN/varenummer: ALFASUPER2020
Utgivelsesår: 2019
Ønsker du først å bli kjent med leseplanen? Kontakt ordre@bibel.no om det finnes en kampanje akkurat nå.
  • Abonnementspris gjelder per kalenderår. Abonner for hele 2021 og motta gratis tilsendt nummer 4 for 2020
  • Menigheter og organisasjoner bes ta kontakt med Bibelselskapet for avtale om rabatter.


Bibelselskapet ønsker å inspirere og hjelpe hele familien til å bli bedre kjent med Bibelen. Alfa Super er en bibelleseplan for barn primært i alderen 8-12 år.

Det er mange muligheter for bruken av denne bibelleseplanen. Det er ingen datoer i planen, så rytmen finner dere selv. Barna kan selvsagt bruke leseplanen for seg selv, men styrken er at den også henvender seg til voksne – med ressurser for samtale om Bibelen mellom barn og voksne.

Vi har noen tips når dere skal bruke Alfa Super:

  • Finn et tidspunkt som passer dere. Prøv å få en rutine slik at flest mulig kan være med. Mange bruker Alfa Super ved middagsbordet eller når barna skal legge seg. Kanskje blir dette et fast innslag hver gang barnebarna er på besøk?
  • Bruk god tid på bibelteksten og samtalen. Innimellom kan det være ord/uttrykk som må forklares. Vi bruker bibeloversettelsen Bibel 2011. Vi har også Bibelen tilgjengelig på våre nettsider, i ulike oversettelser og målformer.
  • Bruk gjerne bønnen som er satt opp. Egne takke- og bønne-emner kan dere skrive på innbretten. Hold øye med det dere skriver der – og se hvordan Gud svarer.


Alfa Super kommer fire ganger i året. Bli abonnent, så kommer bladet i posten!


Detaljer:

Forlag Bibelleseringen
Språk Norsk - bokmål
ISBN ALFASUPER2020
Utgivelseår 2019