Alfa Super Perm 2

399,-
Kundeklubb:
399,-
14 på lager
ISBN/varenummer: 1893949XPERM2
Utgivelsesår: 2018
Språk: Norsk - bokmål

Bibelselskapet ønsker å inspirere og hjelpe hele familien til å bli bedre kjent med Bibelen. Alfa Super er en bibelleseplan for barn primært i alderen 8-12 år.

Det er mange muligheter for bruken av denne bibelleseplanen. Det er ingen datoer i planen, så rytmen finner dere selv. Barna kan selvsagt bruke leseplanen for seg selv, men styrken er at den også henvender seg til voksne – med ressurser for samtale om Bibelen mellom barn og voksne.

Vi har noen tips når dere skal bruke Alfa Super:

  • Finn et tidspunkt som passer dere. Prøv å få en rutine slik at flest mulig kan være med. Mange bruker Alfa Super ved middagsbordet eller når barna skal legge seg. Kanskje blir dette et fast innslag hver gang barnebarna er på besøk?
  • Bruk god tid på bibelteksten og samtalen. Innimellom kan det være ord/uttrykk som må forklares. Vi bruker bibeloversettelsen Bibel 2011. Vi har også Bibelen tilgjengelig på våre nettsider, i ulike oversettelser og målformer.
  • Bruk gjerne bønnen som er satt opp. Egne takke- og bønne-emner kan dere skrive på innbretten. Hold øye med det dere skriver der – og se hvordan Gud svarer.

Denne permen inneholder serie 4 og 5, i alt 8 hefter.

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 1893949XPERM2
Utgivelseår 2018