Bakenfor ord og tanke

Om kontemplasjon og sentrerende bønn

Bokmål
328,-
Kundeklubb:
287,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788254313589
Utgivelsesår: 2016
Språk: Norsk - bokmål

I denne boka inviteres vi til å søke innover gjennom sentrerende bønn, for å finne Gud i stillheten. Boka forklarer hva kontemplasjon er, den historiske bakgrunnen og hvordan det kan praktiseres.

Prøver å sette ord på det ordløse

Om stillhet: Mangeårig retreatleder Hilde Sanden-Bjønnes debuterer som forfatter med en bok om kontemplasjon og sentrert bønn.

Av: Ingunn Marie Ruud/KPK

– En stillhet som egentlig er bønnen i seg selv åpner for mystikken og blir en bønn der Gud er den aktive, sier retreatleder, prest og debutforfatter Hilde Sanden-Bjønnes.

Hilde Sanden-Bjønnes er prest i Metodistkirken og har i mange år ledet templative retreater på Lia Gård og undervist om kontemplasjon og sentrerende bønn. Nå debuterer hun som forfatter med boken «Bakenfor ord og tanke» på Verbum forlag.

– Dette er en bok om bønn for den som ikke kan be, eller for den som aldri har bedt, men som gjerne ville. Den er også for den som har bedt hele sitt liv og for mennesker som søker dypere, uansett hvor de har ståstedet sitt, sier Sanden-Bjønnes.


Hilde Sanden-Bjønness

Hilde Sanden-Bjønness

har vært prest i Metodistkirken siden 1978. Siden 2001 har hun også vært seminarlektor i faget spiritualitet for Metodistkirkens preste- og diakonstudenter. Flere ganger i året leder hun kontemplative retreater på retreatsenteret Lia Gård i Østerdalen. Hun er godt kjent fra morgenandaktene i NRK Radio gjennom 25 år og var i en lang periode også andaktsskribent i avisen Vårt Land. I 2013 ga hun ut Bønnebok for det indre og ytre livet på forlaget til Metodistkirken i Horten. Bakenfor ord og tanke er hennes første bok på Verbum.
Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788254313589
Antall sider 256
Innbinding Heftet
Utgivelseår 2016