Bibelens verden

Bokmål
Nå: 99,-
398,-
Kundeklubb:
87,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788254107751
Utgivelsesår: 2011
Språk: Norsk - bokmål

Ofte kan det være avgjørende for vår forståelse av Bibelen å ha innsikt i de kulturelle og historiske forholdene som tekstene ble til i. Bibelens verden gir en utførlig innføring i den kulturelle historien til israelittene og deres nabofolk gjennom et tidsspenn på 2500 år. Kart og temaoppslag bidrar til et bredt bilde av kulturene som Bibelens tekster ble til i.

Bibelens verden er en populærvitenskaplig praktbok, rikt illustrert med bilder, tabeller og forklarende grafikk. Den belærer ikke, men lar leseren oppleve den lange, vekslende og spennende kulturhistorien som utgjør Bibelens verden.

— Dette er ingen bibelhåndbok, men en fortellende tekst som gir den realhistoriske, religionshistoriske, idéhistoriske og mentalitetshistoriske konteksten for Bibelen, sier Christine Amadou som er førsteamanuensis i idéhistorie ved Universitetet i Oslo.

Les mer

John William Drane

John William Drane er en skotsk prest og arbeider som professor ved Fuller Theological Seminary. Han studerte ved universitetet i Aberdeen og Manchester og er en av grunnleggerne til det religiøse studieprogrammet ved universitetet i Stirling. Tidligere arbeidet han også som lærer for praktisk teologi ved universitetet i Aberdeen.
Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788254107751
Antall sider 256
Innbinding Innbundet
Dimensjoner 215x260
Utgivelseår 2011