Det skinner gjennom

Bokmål
269,-
Kundeklubb:
235,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788293368397
Utgivelsesår: 2017
Språk: Norsk - bokmål

Hvem er du? Hvem tåler at du er som du er? Nå er det langt over midnatt og stille i huset. Jeg har lagt vekk fjernkontrollen, alle har lagt seg. Jeg sitter med langfingeren på ’Enter’ og tenker tilbake på den gangen kona mi stilte akkurat disse to spørsmålene. Det var der det startet.

Gjennom fem essay beskriver Kjetil Gilberg det som kan skje når livet glipper, når det ikke er noe igjen å kjempe for. At det er når fasaden sprekker det vakreste kan skje. Gilberg er en uvanlig god formidler i møte med livets store spørsmål.

Selv om vi ønsker å imponere andre, vet vi sannheten om oss selv. Den er ikke perfekt. Og selv om vi lar oss imponere av andre, skraper det bare i overflaten. Det er når det perfekte slår sprekker at noe rører oss på dypet. At noe får betydning. Det er når det perfekte slår sprekker at det vakreste kan skje.

Kjetil Gilberg

Kjetil Gilberg

Kjetil Gilberg (f. 1968) skriver fast i Vårt Land og har tidligere gitt ut boken Var det alt? (2010). Han er fra Meløy i Nordland, bosatt i Oslo, er bassist og jobber som pastor.

Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788293368397
Innbinding Innbundet
Utgivelseår 2017