Det trofaste samlivet

Bokmål
329,-
Kundeklubb:
288,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788254314609
Utgivelsesår: 2021
Språk: Norsk - bokmål

Det er få temaer i teologien som berører oss mer enn det som har med samliv og kjærlighet å gjøre. Dette gjelder også i spørsmålet om homofiles plass i kirken. Kan vi komme fram til en samlivsteologi som er gyldig, uavhengig av seksuell legning?

Terje Hegertun behandler denne sårbare tematikken med respekt og teologisk refleksjon. Han presenterer tolkningsnøkler som bidrar til en utvidet forståelse av den bibelske samlivsveiledningen.

Strøm den digitale boklanseringen, tirsdag 25. mai kl 20.00 på Facebook. Video av boklanseringen blir også tilgjengelig på YouTube samtidig.

Sagt om boka

Terje Hegertun viser at man ikke trenger å sette Bibelens etiske veiledning til side for å akseptere trofast homofilt samliv. Et viktig bidrag til homofilidebatten i lavkirkelige og frikirkelige miljøer.

Harald Hegstad - professor i teologi

En særdeles viktig bok, ikke minst for kristne ledere som trenger bibelforankret hjelp til å orientere seg i et vanskelig terreng.

Marit Landrø - forkynner og sjelesørger i pinsebevegelsen
Terje Hegertun

Terje Hegertun

Terje Hegertun er professor i systematisk teologi ved MF vitenskapelig høyskole. Han tilhører pinsebevegelsen og er medlem av Filadelfiakirken i Oslo.

Les mer

Detaljer:

Forlag Verbum Akademisk
Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788254314609
Antall sider 200
Innbinding Innbundet
Utgivelseår 2021