Fri til å følge

Kirke i Jesu fotspor

Bokmål
369,-
Kundeklubb:
323,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788254314357
Utgivelsesår: 2020
Språk: Norsk - bokmål

Mange kristne ledere opplever en konflikt mellom åndelig fordypning og menighetens krav om effektivitet og resultater. Det personlige gudsforholdet og jobben utspiller seg ofte i to atskilte verdener med motsetningsfylte tankesett. Kan Jesu undervisning gi veiledning både for det indre livet og måten vi tenker og arbeider på i kirken?

Magnus Malm kommer i denne boka med oppfølgeren til Fri til å tjene, som fokuserte på den enkeltes personlige utvikling i relasjon til Jesus. Men forandringen bør ikke stanse i lederens personlige liv. Den må veves sammen med en annen måte å tenke kirke på. Det er dette denne boka handler om.

Oversatt av Knut Grønvik.


Sagt om boka:

I Fri til å følge. Kirke i Jesu fotspor gjør Magnus Malm det han er best til. Med brede penselstrøk maler han kirkens utfordringer i møte med en sekulær og målbarhetsdyrkende kultur
Kjersti Gautestad Norheim

Der presset på «å levere» som leder kjennes stadig sterkere, og de sekulære lederteoriene erobrer land, viser Malm oss en annen vei..
Erik Andreassen

Bare med røttene dypt festet i Gud kan menigheten leve det liv i verden som Kristus kaller den til. Dette er hjerteslaget i Malms bok.
Leif Gunnar Engedal


Magnus Malm

Magnus Malm

(f. 1951) arbeidet som journalist på 1970- og 1980-tallet og var redaktør for det økumeniske tidsskriftet Nytt Liv i 15 år. Siden 1990 har han arbeidet med retreat og åndelig veiledning. Dette er hans tolvte bok. Tidligere titler er bl.a. Veivisere, en bok om kristent lederskap (Luther forlag); Et hjerte større enn verden, om Jesu etterfølgelse ifølge Bergprekenen (Luther forlag) og Som om Gud ikke finnes, om hva som skjer når livet sekulariseres (Vårt Land forlag).Magnus Malm er gift med Elisabeth. De har fire barn og fire barnebarn.
Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788254314357
Antall sider 272
Innbinding Innbundet
Utgivelseår 2020