Fri til å tjene

Lederskap i Jesu fotspor

Bokmål
359,-
Kundeklubb:
314,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788254313954
Utgivelsesår: 2019
Språk: Norsk - bokmål

Dette er ikke enda en bok for å høyne kompetansen hos ledere. Det er en varsom veiledning tilbake til kilden.

Magnus Malm viser hvordan sekulære lederroller og behovet for å lykkes blir et hinder for en sunn og fri utfoldelse av kristent lederskap.

  • Hvordan formes en leder?
  • Hva er forskjellen mellom gavebasert og relasjonsbasert ledelse?
  • Hvilken betydning har lederens selvfølelse?
  • Hva er viktigst: synlige resultater eller å følge Kristus?


Oversatt av Andreas Kristiansen.

Dette er noen av mange spørsmål som denne boka svarer på. Den bygger på Malms lange erfaring med retreatarbeid og åndelig veiledning, og er en oppfølger til Veivisere, hans forrige bok om lederskap.

Sagt om boka:

«Malm har med denne boka gitt oss en erfarings-nær, jordvendt og Kristus-sentrert spiritualitet som basis for kristent lederskap. Gjennom alt lyder en dypt evangelisk og frigjørende grunn-akkord: At sentrum er et annet sted. Ikke i lederens dyktighet, kompetanse, prestasjoner, men i Guds nåde og barmhjertighet. At relasjonen til Jesus er grunnen som bærer både lederen og flokken.»

Leif Gunnar Engedal (prof.em.)


Magnus Malm

Magnus Malm

(f. 1951) arbeidet som journalist på 1970- og 1980-tallet og var redaktør for det økumeniske tidsskriftet Nytt Liv i 15 år. Siden 1990 har han arbeidet med retreat og åndelig veiledning. Dette er hans tolvte bok. Tidligere titler er bl.a. Veivisere, en bok om kristent lederskap (Luther forlag); Et hjerte større enn verden, om Jesu etterfølgelse ifølge Bergprekenen (Luther forlag) og Som om Gud ikke finnes, om hva som skjer når livet sekulariseres (Vårt Land forlag).Magnus Malm er gift med Elisabeth. De har fire barn og fire barnebarn.
Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788254313954
Antall sider 272
Utgivelseår 2019