Ingen er lenger alene på jorden

25 lesninger til advent og jul

Bokmål
429,-
Kundeklubb:
375,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788254314340
Utgivelsesår: 2020
Språk: Norsk - bokmål

Svein Ellingsen har sunget seg inn i hjerter over hele Norden med sine vakre salmer. I denne boken tar han leserne med til skatter fra kunsthistorien. I sine mange personlige julebrev har han delt høydepunkter fra det han kalte «mine minners kunstgalleri». Boken er et møte med Ellingsens mange salmer for advent og jul, som også er gjengitt med noter. Gjennom datteren Ingvild Ellingsens minner får man et glimt fra adventstradisjonene i salmedikterens hjem.

De personlige hilsenene i denne boken formidler det dype julebudskapet at ingen er lenger alene på jorden.

Med en hilsen fra H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit.


– Julebrevene var litterære mesterverk

Hanne Krogh og Wolfgang Plagge var blant dem som fikk Svein Ellingsens julebrev. Nå har brevene blitt til boka Ingen er lenger alene på jorden.

Les mer

Anmeldelser

Svein Ellingsen ser kunsthistorien som ansporing til ydmyk omsorg. Boka utgjør en lang dialog med poesi- og kunsthistorien.

Tom Egil Hverven - Klassekampen

En vakker bok i klangfullt blått – sannhetens, trofasthetens og visdommens farge. De som utsetter seg for dette lille, vakre verket, kan det ikke gå galt med.

Olav Egil Aune - Vårt Land
Svein Ellingsen

Svein Ellingsen

(1929–2020) var en av Norges fremste salmediktere. Han var også maler, og begge sidene ved hans virke er representert i hans bøker på Verbum.

Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788254314340
Antall sider 256
Innbinding Innbundet
Utgivelseår 2020