Livets perler - et liv i kjærlighet

Bokmål
199,-
Kundeklubb:
174,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788254311493
Utgivelsesår: 2010
Språk: Norsk - bokmål

Kristuskransen som også kan kalles Livets perler, er en krans av perler - bønner - for alle livets nyanser. Perlene handler om meg og mine møter med Gud. Men de handler også om hvordan vi møtes som medmennesker. Forholdet til dem som står oss nær. Hver dag. her og nå.

Den blå perlens bønn: Hjelp meg å være, ikke bare gjøre og synes

"Den vakre blå perlen er bekymringsløshetens perle. Den elsker livet og feier bort bekymring og uro. Naivt, vil kanskje noen si. Andre vil si vidunderlig. Bekymringsløshetens perle bryr seg ikke om det. Den har ingen bekymringer - enten vi er der eller ikke. Vi er flinke og ønsker kanskje å bli enda flinkere. Men tenk om vi for en stund kunne lytte til den blå perlens budskap. Øve oss i - bli flinke til - å legge bort bekymringene?
Tanken gjør meg svimmel- er det mulig? Hvis jeg ikke tar ansvar, hvem gjør det da? Men likevel, tenk om jeg våget å prøve det. Gud, ville du være med meg likevel?

Forfatteren Carolina Welin:
Guds kjærlighet er grenseløs, og min kjærlighet til andre kan inspireres av Guds kjærlighet. Vi lengter ofte etter kjærlighet og fellesskap, men vi vet ikke hvordan vi skal finne den. Vi leter etter de gode ordene, prøver å finne åpninger i de vanskelige samtalene. Men det er ikke alltid at vi når helt dit. Denne boka kan minne oss om og hjelpe oss til å bygge sunne og varige forhold til menneskene omkring oss. Forhold preget av kjærlighet. Når vi gjør det, får vi del i Guds livsgnist, den som alltid er til stede. Perlene hjelper oss til å huske: Gud er med meg. Alltid.

Denne boka består av to deler. Den første delen handler om møter, med et menneske eller med Gud. Kan vi lære oss å forstå oss selv og andre bedre? Hvorfor reagerer vi som vi gjør i visse situasjoner? Kan vi be om hjelp? Bokas andre del handler om styrken i bønnen, og om at det fins bønner for alle anledninger. Vi kan ikke gjemme oss verken for glede eller sorg. Med perlene som veivisere får vi hjelp til å se alle nyansene, det lille i det store og storheten i det lille. Hver perle har sin berettigede plass og tydelige symbolikk. La Kristuskransen bli forbindelsen til det som fins inni oss, mellom oss og til den guddommelige gnisten som også kalles livet. Sammen med Gud er man mindre ensom.

Perlekransen er inkludert med boka

Carolina Welin

Carolina Welin

er utdannet gestalt- og psykosynteseterapeut og arbeider med å hjelpe mennesker som vil komme seg igjen etter vanskelige diagnoser, utbrenthet og andre kriser. Hun arbeider også som coach i næringslivet.
Les mer

Detaljer:

Forlag Verbum
Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788254311493
Antall sider 96
Innbinding Innbundet
Dimensjoner 12,5 x 16,5 cm
Utgivelseår 2010