Lyden av stillhet

Bokmål
299,-
Kundeklubb:
262,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788293368717
Utgivelsesår: 2021
Språk: Norsk - bokmål

«Jeg var et snakkesalig barn. Jeg er en snakkesalig voksen. Og det ser ikke ut til å endre seg . Den verste leken jeg visste da jeg var barn, var stilleleken.»

Med dette som utgangspunkt har Tomas Sjödin skrevet en bok om stillhet. Vel hjemme etter en ensom reise gjennom USA, skildrer Tomas Sjödin oppdagelsen av en stillhet som i vår verden er direkte utrydningstruet. Han setter ord på hva det kan bety å innføre en stunds bevisst stillhet i en ellers pratsom hverdag. Tilsynelatende fortsetter alt som før, men under overflaten er forandringen total. I boka møter forfatteren mennesker med lang erfaring med stillhet, lytting og bønn.

Lyden av stillhet er en vakker og dypt personlig beretning om kunsten å verne det indre livets helhet i en fragmentert tid.

«Det finnes noen som blir født med store, stille verdener inni seg, men jeg vet ikke engang om jeg misunner dem. Jeg trives i det sosiale og støyende og ordrike. Men jeg har også oppdaget at stillheten og det sosiale livet ikke nødvendigvis behøver å være motsetninger. Tvert imot, de gir næring til hverandre og egger hverandre til et mer slitesterkt og lidenskapelig liv. I mitt liv har denne oppdagelsen blitt en slags stille revolusjon.»

Tomas Sjödin

Tomas Sjödin

Tomas Sjödin (f. 1959) er svensk pastor, foredragsholder og forfatter. Han har skrevet en rekke bøker og er oversatt til flere språk. I Norge er han blant annet kjent for bøkene «Mens du hviler» og «Det er mye man ikke må». Han har også deltatt i NRK-programmet «Fyrtårn» og vært spaltist i avisen Vårt Land.

Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788293368717
Innbinding Innbundet
Utgivelseår 2021