Mens du er ung

31 dager - 31 tekster

Nå: 169,-
298,-
Kundeklubb:
148,-
20 på lager
ISBN/varenummer: 9788254313701
Utgivelsesår: 2017

Når alt kommer til alt, er det ikke så mye i livet som virkelig teller. Og noe av det vanskeligste med å leve er at det er så mye uviktig som tar plass. Denne boken kan være en hjelp til å skille viktig fra mindre viktig.

Fra You Tube til Gud …

Jostein Ørum (Foto: Lars Rindeskog)
Jostein Ørum (Foto: Lars Rindeskog)

Forfatter og prest Jostein Ørum tror på ungdommen, på store drømmer og på Gud. Det ble det bok av, som passer for ungdom i alle aldre.

Ørums siste bok, Mens du er ung, er fylt av små tekster inspirert av bibelfortellinger om unge mennesker. Han tror fortellingene har noe si også for dagens tenåringer, og at de fungerer bedre enn velmenende råd.

– Vi vet bare én ting om Jesu ungdomstid. Det står i Bibelen at gutten vokste og utviklet seg, og så: «Han var til glede for Gud og mennesker.» Jeg tror at den lille setningen kan bli en fin retning for unge mennesker og alle mennesker i vår tid også.

Boka tar ikke stor plass, men har små tekster fra Bibelen som springer utfra noen av de versene forfatteren tror har noe å melde til ungdom.

– Jeg tror kanskje tekstene er enkle nok for sekstenåringer, men ikke for enkle for sekstiåringer. Gjennom boken er det mange fortellinger. Jeg liker selv bedre å høre fortellinger enn råd, derfor er det tatt med en del historier.

Les hele artikkelen

Jostein Ørum

Jostein Ørum

(f. 1975) prest og forfatter. Han har hele sitt forfatterskap på Verbum.

Les mer

Detaljer:

ISBN 9788254313701
Antall sider 72
Utgivelseår 2017