Paven med beina på jorda

348,-
Kundeklubb:
305,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788254313602
Utgivelsesår: 2017
Språk: Nordisk

Den nåværende paven har valgt å gå en annen vei enn sine forgjengere. Han setter fattige i sentrum, tar avstand fra marginalisering av de homofile, og han åpner for et nytt syn på kvinnens rolle i Den katolske kirke.

Pave med bakkekontakt

Kristina Kappelin (Foto: Wikimedia/Appnix)
Kristina Kappelin (Foto: Wikimedia/Appnix)

Pave Frans er ikke helt som andre paver. Han møter mennesker uten pomp og prakt og feirer bursdag sammen med hjemløse...

Den svenske journalisten og forfatteren Kristina Kappelin er selv agnostiker, men har stor sans for pave Frans. I boken Paven som kom ned til jorden forteller hun om en radikal, ydmyk og sterk personlighet og leder.

– Jeg ble interessert i ham fra første dagen han ble pave. Gjennom en argentinsk mann som bor i Sverige fikk jeg også mulighet til å treffe ham. Det var et fantastisk møte, uventet og spennende. Jeg kjente mer og mer att jeg ville fortelle pavens historie og jo mer jeg fikk dere på, desto mer nyfiken ble jeg.

Les hele intervjuet

Kristina Kappelin

Kristina Kappelin

(f. 1958) er en svensk journalist og forfatter bosatt i Roma, Italia. Kappelin er utenrikskorrespondent for SVT og skriver i de svenske avisene Dagens Industri og Sydsvenska Dagbladet.Foto: Wikimedia/Appnix
Les mer

Detaljer:

Språk Nordisk
ISBN 9788254313602
Antall sider 256
Innbinding Innbundet
Dimensjoner 145 x 205 mm
Utgivelseår 2017