Store spørsmål – korte svar

Bokmål
199,-
Kundeklubb:
174,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788293368724
Utgivelsesår: 2021
Språk: Norsk - bokmål

Kari Veiteberg har møtt mange ungdommer siden hun i 2017 tiltrådte som Oslo-biskop. På besøk hos skoleklasser, konfirmantgrupper og festivaler har hun på forhånd spurt om de kan forberede spørsmål til henne. Nå har hun samlet post-it-lapper, sms’er og opprekte hender til denne boka. For kanskje er det flere som lurer på det samme?

Hvorfor skapte Gud mygg? Hva er det å være kristen? Skal man vente med sex til ekteskapet? Hvorfor døde bestemor av kreft hvis Gud er god? Veiteberg deler egne erfaringer, salmer og bilder, forteller hvor i Bibelen det finnes interessante historier, og inviterer leseren til å reflektere selv.

Boka dekker mange ulike temaer og svarene gir kunnskap og innsikt å tygge på. De er åpne og reflekterende, slik at leseren selv kan gjøre seg opp en mening i dialog med teksten.

Store spørsmål – korte svar er en lettlest bok som passer for alle som lurer på livets store og små spørsmål. Den passer best for gruppa mellom 12 og 20 år.

Kari Veiteberg

Kari Veiteberg

Kari Veiteberg (f. 1961) er norsk teolog og prest. Hun har vært biskop i Oslo siden 2017. Før det var hun gateprest og bymisjonsprest. Veiteberg har skrevet flere bøker og har utdannelse innen teatervitenskap. Opprinnelig er hun fra Stord.

Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788293368724
Innbinding Heftet
Utgivelseår 2021