Tro på tvers

Kristne og muslimske refleksjoner

Bokmål
349,-
Kundeklubb:
305,-
15 på lager
ISBN/varenummer: 9788293368410
Utgivelsesår: 2017
Språk: Norsk - bokmål

Bushra Ishaq og Sunniva Gylver – to etablerte og sterke samfunnsrøster – utforsker hverandres og sin egen tro. Denne boka er en utradisjonell dialog, der trostekster fra ulike tradisjoner stilles side om side. Det handler om hverdagstroen, slik den kan arte seg for en kristen og for en muslim. På tross av alt vi vet om hverandre, kjenner vi sjelden til den personlige troen som skjuler seg bak den andres religion. Hva tror du egentlig på? Hva er viktig for deg?

Gylver og Ishaq ønsker å lære av hverandre, og med det lar de også oss få lære. Slik bindes vi sammen som mennesker, slik øker forståelsen på tvers av forskjeller.

Sunniva Gylver

Sunniva Gylver

Sunniva Gylver er født i Danmark av dansk-norske foreldre, og oppvokst i Norge. Hun har vært en profilert prest i Den norske kirke i mer enn tjue år, som menighetsprest, TV-prest og studentprest. Hun har vært spaltist i Aftenposten, Vårt Land og Familien, og brukes mye som taler og foredragsholder.

Gylver har utgitt to bøker: Åpen Himmel (Damm, 2000) og Søndager med Sunniva(Cappelen Damm, 2009), samt vært bidragsyter i en rekke andre utgivelser.

Les mer
Bushra Ishaq

Bushra Ishaq

Bushra Ishaq er norsk muslim, med foreldre som begge har innvandret fra Pakistan. Hun er utdannet lege og jobber som forsker innen etikk og sosialmedisin. I 2010 ble hun tildelt Fritt Ords ærespris for sitt brobyggende samfunnsengasjement og for å ha videreutviklet forståelsen for en flerkulturell identitet. Hun har vært spaltist i Aftenposten og Ny Tid og skrevet boken Hvem snakker for oss? (Cappelen Damm, 2017).

Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788293368410
Innbinding Heftet
Utgivelseår 2017