Bibel 2011 - litterær utgave i tre bind

Utgave på bokmål. Leveres i samleboks

Norsk - bokmål
599,-
Member club:
524,-
More than 200 in stock
ISBN/varenummer: 9788254108192
Utgivelsesår: 2011
Språk: Norsk - bokmål

I senere år har vi sett en fornyet interesse for Bibelen som litteratur. De bibelske bøkene er hellige tekster, men de hører også til verdenslitteraturens klassiske tekster.

Litteraturutgaven presenterer Bibelen som sammenhengende litterær tekst uten ekstraelementene som vanlige bibelutgaver er utstyrt med. Dette åpner for nye lesererfaringer og kanskje for nye lesergrupper.

Bibelen det ikke er flaut å lese
Ifølge en Norstat-undersøkelse svarte 18 prosent at de helst ikke vil bli sett lesende i Bibelen. Det er kun Se og Hør som er mer pinlig lesestoff i offentlig sammenheng enn Bibelen.

Nå kan du imidlertid lese Bibelen overalt uten å bli flau. Bibelselskapets litterære trebindsverk gjør at du kan ha med deg bøkenes bok overalt. Den ser ut som en helt vanlig roman - i tillegg har den også vunnet designernes pris som årets vakreste bok.


Årets vakreste bok 2011

Den nyskapende litteraturutgaven av Bibelen nådde til topps i klassen skjønnlitteratur for voksne under kåringen av «Årets vakreste bøker 2012».

«Dette er uten tvil en fantastisk produksjon! Den er en overbevisende utgivelse med et flott samspill mellom lesevennlig og gjennomført typografi, fantastisk innbinding, godt valg av papir, og en var helhet i forhold til tema. Alle detaljer er nøye gjennomtenkt og utført» skriver juryen i sin uttalelse.

Les mer

Detaljer:

Language Norsk - bokmål
ISBN 9788254108192
Number of pages 2160
Binding Innbundet
Release date 2011