Fri til å følge

Kirke i Jesu fotspor

Norsk - bokmål
369,-
Member club:
323,-
More than 200 in stock
ISBN/varenummer: 9788254314357
Utgivelsesår: 2020
Språk: Norsk - bokmål

Mange kristne ledere opplever en konflikt mellom åndelig fordypning og menighetens krav om effektivitet og resultater. Det personlige gudsforholdet og jobben utspiller seg ofte i to atskilte verdener med motsetningsfylte tankesett. Kan Jesu undervisning gi veiledning både for det indre livet og måten vi tenker og arbeider på i kirken?

Magnus Malm kommer i denne boka med oppfølgeren til Fri til å tjene, som fokuserte på den enkeltes personlige utvikling i relasjon til Jesus. Men forandringen bør ikke stanse i lederens personlige liv. Den må veves sammen med en annen måte å tenke kirke på. Det er dette denne boka handler om.

Oversatt av Knut Grønvik.


Sagt om boka:

I Fri til å følge. Kirke i Jesu fotspor gjør Magnus Malm det han er best til. Med brede penselstrøk maler han kirkens utfordringer i møte med en sekulær og målbarhetsdyrkende kultur
Kjersti Gautestad Norheim

Der presset på «å levere» som leder kjennes stadig sterkere, og de sekulære lederteoriene erobrer land, viser Malm oss en annen vei..
Erik Andreassen

Bare med røttene dypt festet i Gud kan menigheten leve det liv i verden som Kristus kaller den til. Dette er hjerteslaget i Malms bok.
Leif Gunnar Engedal


Detaljer:

Language Norsk - bokmål
ISBN 9788254314357
Number of pages 272
Binding Innbundet
Release date 2020