Gud er ikke kristen

369,-
Member club:
323,-
More than 200 in stock
ISBN/varenummer: 9788254315316
Utgivelsesår: 2023
Språk: Norsk - bokmål

«Min tro er en kristen tro. Men jeg tror ikke Gud er kristen. Det er egentlig en selvfølge. Gud er én, og han er alles Gud og livgiver.»

I Gud er ikke kristen, presenterer Kjell Arnold Nyhus tankevekkende og kloke perspektiver på hva Gud kan være i den enkeltes liv i møte med det store mysteriet som kalles verden. I en åpen og spørrende tone – inspirert av kristne mystikere, personlige erfaringer og kjærlighet til naturen – viser han frem en gudstro som aktivt virker i mennesket her og nå.

Fra boken:

«Jeg vet ikke hvem du er – du som leser. Kanskje er du blant dem som ikke identifiserer deg med kristne mennesker eller kirka? Det er ikke troen som er det største problemet for deg, men heller selve innpakningen, den kristelige kulturen du får på kjøpet. Men siden Gud ikke er kristen, trenger du ikke like kristne sanger, talemåtene, kirkepolitikken, prestene, den veldig kristne kollegaen, broderiene og bordverset. Til deg som kjenner deg igjen her, vil jeg si: Du har selv direkte adgang til Gud, han som gir liv og ånde til oss alle.»

Nyhus’ bok oppleves som et helt nødvendig, friskt pust. Jeg vil rett og slett anbefale alle å lese boka. Jeg ble trøstet, rørt og glad.

Kristine Hovda i Vårt Land -

Detaljer:

Language Norsk - bokmål
ISBN 9788254315316
Binding Innbundet
Release date 2023