Utvalgt

18 fortellinger om personer i Bibelen

Norsk - bokmål
99,-
Member club:
87,-
More than 200 in stock
ISBN/varenummer: 9788254312063
Utgivelsesår: 2012
Språk: Norsk - bokmål

18 bibelfortellinger tilrettelagt for ungdom fra 15 år. I et drivende, rørende, enkelt og engasjerende språk skriver Helga Samset om 12 bibelske personer. Helt vanlige mennesker – utvalgt. Som du. Som jeg.

Tekstene finnes også som lydfiler lest av Helga Samset.

Utvalgt er en bok som tar utgangspunkt i tolv sentrale bibelske skikkelser. Forfatter Helga Samset og illustratør Ellen Lande Gossner har forsøkt å komme under huden på menneskene det fortelles om: Hvem var Jona? Hvordan var det å være Lea og vite at Jakob var mer glad i søsteren enn i henne? Hva tenkte Maria da Jesus gjorde sitt første under? Gjennom 18 lettleste og tankevekkende illustrerte fortellinger tegner de et bilde av hvordan det er å være menneske – og utvalgt. Boken er rangert blant de 100 beste av Leser søker bok. Fortellingene finnes også som lydfiler innlest av forfatter Helga Samset.

Forslag til bruk
Til hver av bokens fortellinger er det laget forslag til hvordan historiene kan brukes i trosopplæringsarbeidet: i lederkurs, på leir eller med konfirmanter. Fortellingene kan brukes enkeltvis, og er ment som supplement og inspirasjon i trosoppæringsarbeidet.

Fokus i trosopplæringsopplegget er på livstolkning, livsmestring og troshistorie. Om hva det vil si å være utvalgt. Og om hva disse bibelske fortellingene kan si oss i dag.

Kilde: Den norske kirkes ressursbank for barn og unge i trosopplæringen

Materiell til nedlasting:


Detaljer:

Language Norsk - bokmål
ISBN 9788254312063
Number of pages 96
Binding Heftet
Release date 2012