– Gud vil oss noe i livene vi lever

Truls Åkerlund inviterer i sin nye bok til å kaste kritiske blikk på hva vi driver med, hva som driver oss og hva vi drives mot.

Gud vil oss noe i de livene vi lever, men vi er ikke alltid hjemme når han kommer på besøk. Autopiloten som samtiden har installert i oss, tar oss ikke nødvendigvis dit vi ønsker å komme, og vi trenger derfor å kaste kritiske blikk på hva vi driver med, hva som driver oss og hva vi drives mot. Denne boka er en invitasjon til å gjøre nettopp det — til å ordinere det ordinære og regelmessige framfor å springe etter det ekstraordinære og hastige. For akkurat her, akkurat nå, er Gud til stede for å vise hvem han er og forme oss i sitt bilde.

Truls Åkerlund er pastor i Salt Skien og førsteamanuensis ved Høyskolen for Ledelse og Teologi. Men vi var ikke hjemme er hans første bok på Verbum forlag.

Last ned utdrag fra boka

Sagt om boka

«Det er sjelden man kjenner på andres oppriktige tro og overbevisning som man gjør ved å lese en slik bok. Truls sine tanker, følelser og observasjoner smitter, og man blir overbevist om å holde seg hjemme.»

Øystein Gjerme -

«Denne boka ga meg styrke til videre vandring med Gud i mitt liv. Den vil gi livgivende input til enhver som leser den.»

Siri Iversen -

«Åkerlunds analytiske gave er profetisk, og hans formuleringsevne er poetisk. Han er filosofisk i sin tilnærming og teologisk i sin forankring når han setter ord på tørsten og viser vei til kilden.»

Egil Svartdahl -

«Åkerlund setter en diagnose på symptomene vi alle har kjent på, og viser til en urgammel og knalleffektiv vaksine for å beholde roen og troen i en heseblesende tid.»

Thomas Neteland -

Bestill boken her

Truls Åkerlund
Acme

Men vi var ikke hjemme

Vi ble skapt med lengsler større enn livet. Gud ville oss noe.
329,-