Kontakt redaksjonen

Her kan du lese om våre redaktører og andre i redaksjonen.

Hopp rett til

Kontakt Oss

Om redaksjonen

Arne Christian Konradsen ble forlagssjef i Bibelselskapet og Verbum forlag januar 2021. Han har mange års erfaring fra forlagsbransjen, blant annet som forlagssjef for Vårt Land forlag. Arne Christian kom fra jobben som arrangementsansvarlig i Stiftelsen Areopagos, der han i flere år jobbet med kirke- og kulturarrangement.

Fredrik Berentsen er han som tar bøkene våre ut på markedet, og er primærkontakt for forhandlere, storkunder og presse.

Heidi Haugros Øyma har mange års erfaring som redaktør, både av blader, bøker og nettsteder. Hun er utdannet filolog og teolog og arbeider primært med bøker for voksne, herunder fagbøker.

Ingvild Røsok har mange års erfaring som redaktør. Hun jobber primært med bibler og bøker for voksne, med vekt på spiritualitet og teologi. Røsok har en doktorgrad i systematisk teologi, er også lærer og har oversatt flere bøker.

Laura Djupvik har lang erfaring med å arbeide med bøker – både som redaktør og forfatter av skjønnlitterære bøker for barn og voksne. Djupvik har også jobbet som journalist.

Ingvild Ellingsen tar hånd om forlagskontrakter og forvaltning av Bibelselskapets oversettelser. Hun utfører også mange andre administrative oppgaver i forlaget, og er den du skal henvende deg til hvis du vil sende inn et manus.

For Bibelselskapets øvrige ansatte, klikk her

Kontakt oss

Besøksadresse:
Bernhard Getz' gate 3, 0165 Oslo

Postadresse:
Postboks 6624 St. Olavs plass, 0129 Oslo