Aslak Bolts bibel

Aslak Bolts bibel er den vakreste boka vi har fra middelalderen. Den er Norges eldste bibel og et nasjonalt klenodium, samtidig kan den lære oss mye om Bibelens historie, og om bokformatet gjennom tidene.

Om kurset

500 år etter reformasjonen fortelles historien om Aslak Bolts bibel. Dette er historien om det vi kan ha mistet for fem hundre år siden. For hvor ble det av det vakre som vi ser i Aslak Bolts bibel, hvor ble det av mystikken og innlevelsen?

Aslak Bolts bibel er et mysterium. Hvor kommer den fra? Hvordan havnet den i Nidaros? Og hvem murte den inn i kirkeveggen for 500 år siden? La deg gripe av den spennende historien om den vakreste boka vi har fra middelalderen

Kursholder Hans Johan Sagrusten

Foredragsholder Hans Johan Sagrusten har skrevet boka "Den skjulte skatten" om Aslak Bolts bibel og kan fortelle den spennende historia om boka: både hvordan den ble funnet, hvem som har eid den gjennom tidene og hva den kan lære oss i dag.

Praktisk info

  • Ta direkte kontakt med kursholder for å avtale pris og varighet på kurset.
  • Hvis det er ønskelig kan en forhåndsbestille bøker som selges under møtet, for videre studium for interesserte deltakere.
  • Etter foredraget er det anledning til spørsmål og samtale.

Kontakt Oss