Våre kurs og foredrag

Bibelselskapet har dyktige foredragsholdere og tilbyr kurs for grunnskolen, menigheter og organisasjoner.

bok på fang

Våre kursholdere

Portrettfoto av Anne Kristin Aasmundtveit

Anne Kristin Aasmundtveit

Anne Kristin er en dyktig bibelforteller med lang erfaring med kurs for lærere i skolen og ansatte i kirker over hele landet. Hun er forfatter av en rekke bøker for barn og voksne, blant annet bibelfortellingene i Tidslinjen til barn og Bibelen i tekst og bilder som er tilrettelagt for mennesker med demens.

Portrettfoto av Hans Johan Sagrusten

Hans J. Sagrusten

Hans er en av Norges mest erfarne bibeloversettere og har vært involvert i oversettelsesarbeid i mer enn 25 år. Han er dessuten forfatter og står bak flere bestselgere som Det store puslespillet, Johannes’ openberring - ein samtidsvisjon og RIK Bibelbruk.

Portrettfoto av Espen Hetland

Espen Hetland

Espen har i mange år jobbet med bibelformidling for ungdom og unge voksne. Han har jobbet flere år på bibelskole og undervist på bibelkvelder i Oslo. Han har en mastergrad i teologi og misjon og har de siste årene særlig fordypet seg i bibeloversettelse som fag.

Portrettfoto av Julian

Julian Kirkeby Lysvik

Julian er leder for Bibelselskapets oversettelsesarbeid. Han har doktorgrad i lingvistikk og bakgrunn innen moderne og bibelhebraisk. Han er spesielt opptatt av GT og den antikke verdenen. Han har også jobbet med The BibleProject på norsk.

Kurskalender