Bibelgaven

Det Norske Bibelselskap er del av en verdensvid familie med 149 selvstendige bibelselskap. Sammen sørger vi for at Bibelen er tilgjengelig for de som ønsker det i mer enn 240 land og regioner over hele verden. Bibelgaven er Bibelselskapets misjonsarbeid, og årlig støtter våre givere over 90 prosjekter i mer enn 40 land.

Bibeldagen i tekst på bildet, med to jenter som smiler.

Gi en bibel!

Mennesker over hele verden ønsker seg bibler. Kan du hjelpe?

«Vi trenger flere bibler, mange flere» er ropet fra kristne og kirker i Sentral-Asia

Folk lurer ofte på

Gi til det som ligger deg på hjertet. Tenk gjerne gjennom hvor mye du ønsker å gi generelt, og velg deg ut et eller flere formål du ønsker å støtte. Gi gjerne fast via AvtaleGiro da dette har lavest kostnad for deg som giver og oss som mottaker. Det betyr at mer av din gave går til bibelarbeidet.

  • AvtaleGiro:
  • Dette er den enkleste og rimeligste måten for deg som giver å gi, og for oss som organisasjon å motta gaver. Du velger selv hvor ofte og mye du ønsker å gi
  • Du kan enten registrere din faste givetjeneste med AvtaleGiro enkelt og raskt online her på våre hjemmesider: (https://bibel.profundo.no/giver)
  • Hvis du ønsker å opprette Avtalegiro selv direkte i din nettbank, kan du kontakte vår giverservice på enten e-post [email protected] eller tlf 47 97 64 70 for å få oppgitt KID til bruk i din nettbank.

Hvis du ønsker å få tilsendt et papirskjema for å inngå AvtaleGiro, så kan du kontakte vår giverservice på enten e-post [email protected] eller tlf 47 97 64 70.

  • Telefonregningen:
  • Ønsker du å gi litt hver måned på enklest mulig vis? Da kan du gi fast via telefonregningen.
  • Skriv inn ditt telefonnummer nedenfor for registrering:
  • Gi en bibel hver måned kr 26,-: Send enbibel til 2474
  • Gi to bibler hver måned kr 52,-: Send 2bibler til 2474

Ja, det kan du! Du kan velge mellom følgende øremerkede faste givertjenester:

Kina, Syria / Irak, Bibelbro til Øst (dvs Øst-Europa og Sentral-Asia) og SAT-7 (kristent mediearbeid i Midt-Østen).

I tillegg så er det mulig å gi til alt vårt bibelarbeid ved å gi til vår generelle faste givertjeneste «Gi den videre».

Du kan registrere deg som fast giver her: (https://bibel.profundo.no/giver)

Gaver til Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven gir rett til skattefradrag i henhold til de reglene som til enhver tid gjelder: https://www.skatteetaten.no/satser/gaver-til-frivillige-organisasjoner/

For skatteåret 2020 gis det skattefradrag for gaver opptil kr 50 000. Du må gi minimum kr 500,- til en organisasjon for at gaven skal være fradragsberettiget.

Gavene innrapporteres automatisk til skattemyndighetene fra Bibelselskapet hvis vi har ditt fødselsnummer (11 siffer). Det er kun mulig å få skattefradrag hvis vi har ditt fødselsnummer.

Se alle