Bibelgaven

Det Norske Bibelselskap er del av en verdensvid familie med 149 selvstendige bibelselskap. Sammen sørger vi for at Bibelen er tilgjengelig for de som ønsker det i mer enn 240 land og regioner over hele verden. Bibelgaven er Bibelselskapets misjonsarbeid, og årlig støtter våre givere over 90 prosjekter i mer enn 40 land.

Gi en bibel!

Mennesker over hele verden ønsker seg bibler. Kan du hjelpe?

«Vi trenger flere bibler, mange flere» er ropet fra kristne og kirker i Sentral-Asia

Folk lurer ofte på

Gi til det som ligger deg på hjertet. Tenk gjerne gjennom hvor mye du ønsker å gi generelt, og velg deg ut et eller flere formål du ønsker å støtte. Gi gjerne fast via AvtaleGiro da dette har lavest kostnad for deg som giver og oss som mottaker. Det betyr at mer av din gave går til bibelarbeidet.

  • AvtaleGiro:
  • Dette er den enkleste og rimeligste måten for deg som giver å gi, og for oss som organisasjon å motta gaver. Du velger selv hvor ofte og mye du ønsker å gi
  • Du kan enten registrere din faste givetjeneste med AvtaleGiro enkelt og raskt online her på våre hjemmesider: (https://bibel.profundo.no/giver)
  • Hvis du ønsker å opprette Avtalegiro selv direkte i din nettbank, kan du kontakte vår giverservice på enten e-post [email protected] eller tlf 47 97 64 70 for å få oppgitt KID til bruk i din nettbank.

Hvis du ønsker å få tilsendt et papirskjema for å inngå AvtaleGiro, så kan du kontakte vår giverservice på enten e-post [email protected] eller tlf 47 97 64 70.

  • Telefonregningen:
  • Ønsker du å gi litt hver måned på enklest mulig vis? Da kan du gi fast via telefonregningen.
  • Skriv inn ditt telefonnummer nedenfor for registrering:
  • Gi en bibel hver måned kr 26,-: Send enbibel til 2474
  • Gi to bibler hver måned kr 52,-: Send 2bibler til 2474

Ja, det kan du! Du kan velge mellom følgende øremerkede faste givertjenester:

Kina, Syria / Irak, Bibelbro til Øst (dvs Øst-Europa og Sentral-Asia) og SAT-7 (kristent mediearbeid i Midt-Østen).

I tillegg så er det mulig å gi til alt vårt bibelarbeid ved å gi til vår generelle faste givertjeneste «Gi den videre».

Du kan registrere deg som fast giver her: (https://bibel.profundo.no/giver)

Gaver til Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven gir rett til skattefradrag i henhold til de reglene som til enhver tid gjelder: https://www.skatteetaten.no/satser/gaver-til-frivillige-organisasjoner/

For skatteåret 2020 gis det skattefradrag for gaver opptil kr 50 000. Du må gi minimum kr 500,- til en organisasjon for at gaven skal være fradragsberettiget.

Gavene innrapporteres automatisk til skattemyndighetene fra Bibelselskapet hvis vi har ditt fødselsnummer (11 siffer). Det er kun mulig å få skattefradrag hvis vi har ditt fødselsnummer.

Se alle