Takk fra Syria!

Mor og gutt fra Syria leser i barnebibel

Lille Hovig synes Bibelen snakker til ham gjennom bildene i barnebibelen. Hver historie er mer spennende enn den forrige. Men - Hovig er ikke tilfreds med å bare se på bilder. Han vil at mamma og pappa skal lese høyt, slik at han kan spørre om det de forteller: Han vil alltid vite mer! Da mamma Sosy hadde lest den første historien i denne bibelboka, snudde Hovig seg rundt og gjenfortalte ivrig historien til en eldre jente i nærheten. Ja, når man hører noe fint, kan man ikke holde det for seg selv!

Sosy har innsett at hun selv er like berørt av historiene i Bibelen som Hovig. Hun kom inn i bibelbutikken på jakt etter en bok til sønnen, og det var det ikke vanskelig å finne, for vi har barnebibler i mange varianter. Hun gikk imidlertid også ut med en studieutgave av Det nye testamentet. Nå kunne hun nesten ikke vente med å lese til hun kom hjem. «Jeg har gått forbi bibelbutikken mange ganger, men jeg trodde ikke det skulle være noe der for meg. Men denne krigen har fått meg til å tvile på menneskers ord, og jeg lengter etter sannhet. Jeg har funnet sannheten i Guds Ord».

Din faste givertjeneste gjør det mulig for barn, ungdom, voksne og eldre å få en bibel i Syria. Tusen takk for din faste givertjeneste!