Lyden av stillhet

Norsk - bokmål
299,-
Member club:
262,-
More than 200 in stock
ISBN/varenummer: 9788293368717
Utgivelsesår: 2021
Språk: Norsk - bokmål

«Jeg var et snakkesalig barn. Jeg er en snakkesalig voksen. Og det ser ikke ut til å endre seg . Den verste leken jeg visste da jeg var barn, var stilleleken.»

Med dette som utgangspunkt har Tomas Sjödin skrevet en bok om stillhet. Vel hjemme etter en ensom reise gjennom USA, skildrer Tomas Sjödin oppdagelsen av en stillhet som i vår verden er direkte utrydningstruet. Han setter ord på hva det kan bety å innføre en stunds bevisst stillhet i en ellers pratsom hverdag. Tilsynelatende fortsetter alt som før, men under overflaten er forandringen total. I boka møter forfatteren mennesker med lang erfaring med stillhet, lytting og bønn.

Lyden av stillhet er en vakker og dypt personlig beretning om kunsten å verne det indre livets helhet i en fragmentert tid.

«Det finnes noen som blir født med store, stille verdener inni seg, men jeg vet ikke engang om jeg misunner dem. Jeg trives i det sosiale og støyende og ordrike. Men jeg har også oppdaget at stillheten og det sosiale livet ikke nødvendigvis behøver å være motsetninger. Tvert imot, de gir næring til hverandre og egger hverandre til et mer slitesterkt og lidenskapelig liv. I mitt liv har denne oppdagelsen blitt en slags stille revolusjon.»

Detaljer:

Language Norsk - bokmål
ISBN 9788293368717
Binding Innbundet
Release date 2021