Kundesenter

Her får du informasjon om nettbutikken og dens tilleggstjenester, kontaktinformasjon og betingelser for kjøp.

Kontakt

Telefon 47 97 64 93 – E-post: [email protected]

Telefon er betjent hverdager mellom kl. 9 og 15. (sommertid kl. 9-14.30)

Ofte stilte spørsmål

Vårt lager er bemannet alle hverdager, så en bestilling er som regel pakket og sendt fra oss innen én til to virkedager om varene er på lager. Ved navnepreg øker leveringstiden med 2-3 uker.

Nei, det trenger du ikke. Men om du vil bli medlem i kundeklubben må du først registere deg og deretter blir medlem.

Send e-post [email protected] eller ring på telefon 47 97 64 93 (hverdager kl. 9-15. (sommertid kl. 9-14.30)).

Vi tar imot betaling med både kort og Vipps. Er du menighetskunde kan du kontakte vårt ordrekontor for å bli godkjent for fakturabetaling. Ta kontakt med [email protected]

De fleste bibler i skinn eller kunstskinn kan graveres med navn. Dette kalles også navnepreg. Når man er inne på et produkt som kan graveres får man opp muligheten til å velge gravering. For å se alle bibler som kan graveres så huk av for Kan preges i produktfilteret når du ser på kategorien Bibelen. Husk at leveringstiden øker med 2-3 uker når gravering velges.

Selvsagt! Hos oss har du 14 dagers angrerett i henhold til norsk lov. Unntaket er om du har bestilt en vare med personlig tilpasning som navnepreg.

Retur fra privatpersoner: Sentraldistribusjon AS, 0540 Oslo.
Bruk "Pakke i postkassen" som leveringsmåte.

Retur fra firmakunder: Sentraldistribusjon AS, c/o Logistikksenter Oslo, 0075 Oslo.
Bruk "Pakke til bedrift" som leveringsmåte.

Tidligere kalt Leserforum. Som medlem i Kundeklubben får du fast 12,5% rabatt på alle bøker (unntak er nye bøker per 1.1.24), og du er den første som får tilsendt informasjon om nyheter og tilbud på e-post. Det er kun privatpersoner som kan være medlem i kundeklubben. Medlemskap er helt uforpliktende, og man kan melde seg ut når man vil.

Det gjør vi! Som menighetskunde vil du få fast rabatt både på ordinære bøker og på utdelingsbøker. Se Vilkår for menigheter lengre ned på siden.

Det trenger du ikke. Men om du skal ha rabattene som medlem i kundeklubben må du logge inn først.

Leveringsmetoder

Fremsendingstiden for post er ca. to virkedager i hele Norge, 3-7 dager i Europa og inntil 10 dager til resten av verden

Post for forsendelser inntil 2 kg leveres til mottakerens postkasse, postboks, postkontor, Post i Butikk, bedriftssenter eller med landpostbud. Hvis brevet er for stort for postkassen må det hentes på mottakerens lokale poststed og hentefristen er 14 dager.

Post er det eneste leveringsalternativet uten mulighet til pakkesporing.

Husk at leveringstiden øker med 2-3 uker når gravering velges.

Tidl. Klimanøytral Servicepakke.1-2 dagers levering til store deler av landet. Mottaker varsles om ankommet pakke via sms og /eller e-post. Pakken hentes på nærmeste postkontor/ Post i Butikk.

Husk at leveringstiden øker med 2-3 uker når gravering velges.

Tidl. Bedriftspakke. 1-3 virkedagers fremføringstid. Personlig levering direkte på dør eller rampe. Levert på døren mellom kl. 08-16, mandag til fredag

Husk at leveringstiden øker med 2-3 uker når gravering velges.

Levert på døren innen kl. 09 neste dag, til store deler av Norge

Husk at leveringstiden øker med 2-3 uker når gravering velges, så ekspress neste dag er ikke mulig.