Klassisk bil i en gate i Cuba

Øystaten Cuba ligger i Karibien, og har ca 11 millioner mennesker, hvorav ca 60% er kristne (Kilde: CIA Factbook).

De siste 20 årene har alle kirker på Cuba vært i sterk vekst og vekkelsen pågår fremdeles. For noen år siden hjalp norske bibelvenner til med å skaffe en million bibler til Cuba: Til stor glede for kubanske kristne og kirkene i landet. Men, kirkene har fortsatt å vokse og nå er det igjen et stort behov for bibler!

Vi ønsker å gi en kurv med bibler til familier. Kurven inneholder en barnebibel, ungdomsbibel, vanlig bibel, bibel med stor skrift og en studiebibel. En kurv koster kr 266,-. Vil du hjelpe?

Du kan enkelt gi din bibelgave til Cuba:

VIPPS #94418, skriv "Cuba", ditt navn og adresse i meldingsfeltet.

– Jeg ble velsignet med en bibel

Hun er en av dem som fikk en bibel gjennom gaver fra bibelvenner i Norge. Hun er atten år, men har fungert som evangelist og har delt ut materiell fra Bibelselskapet fra hun var fjorten.

Les mer
06 jan., 2021

Hvorfor trenger vi fremdeles å gi bibler til Cuba?

Alain Montano, leder for bibelarbeidet på Cuba, forklarer i denne korte videoen hvorfor vi fremdeles må gi bibler til Cuba.

Hvordan kommer bibler til Cuba?

I denne korte filmen forklarer Alain Montano, leder for bibelarbeidet på Cuba, hvordan prosessen er fra bibler bestulles til de komme til Cuba.

Hvordan er det å leve som kristen på Cuba?

I denne korte filmen forklarer Alain Montano, leder for bibelarbeidet på Cuba, hvordan det er å leve som kristen i landet.