Min bildebibel

Bokmål
349,-
Kundeklubb:
305,-
Mer enn 200 på lager
ISBN/varenummer: 9788254107560
Utgivelsesår: 2017
Språk: Norsk - bokmål

Min bildebibel er en stor bildebok med bibelfortellinger. Historiene er fortalt i et enkelt språk som er lett for barna å forstå, og som egner seg godt for høytlesning. Etter hvert kan barna også lese fortellingene selv.

De varme og fargerike illustrasjonene er fulle av detaljer som barna straks legger merke til. Menneskene er uttrykksfullt fremstilt og viser tydelig oppriktige følelser som ømhet, mot, frykt og undring. Kombinasjonen av tekst og illustrasjoner stimulerer barnet og den voksne som leser, til å snakke sammen om fortellingen.

Fra Det gamle testamentet finner du de kjente fortellingene om Noah, Abraham og Daniel, men også mindre kjente historier som byggingen av Jerusalems murer under ledelse av Nehemja. Fortellingene fra Det nye testamentet handler fremfor alt om Jesu liv. Andre historier og også tatt med, blant annet om Paulus' reiser og om Johannes' åpenbaring.

For de voksne finnes det bak i boka en historisk oversikt og en liste over bibelske begreper.

Min bildebibel er laget med tanke på barn i alderen 2 til 8 år. Tekstene er skrevet i et samarbeid mellom seks erfarne barnebokforfattere som gjenforteller bibelfortellingene i korte trekk så tett opp til bibelteksten som mulig.

Boka er illustrert av Marijke ten Cate, en nederlandsk illustratør som har laget en rekke kjente bildebøker. Teksten er oversatt til norsk av Bodil Engen.

Marijke ten Cate

Marijke ten Cate

Marijke ten Cate er en nederlandsk illustratør som har illustrert en rekke kjente bildebøker. Hun har fordypet seg i trekk ved landskapet, menneskene, klesdraktene ogbygningene i bibelsk tid. Illustrasjonene hennes viser ofte detaljer som ikke er med i de korte tekstene. Hun tar med egnede barnlige elementer som barn straks legger merke til, og som gjør at de kommer nær fortellingen. Menneskene er uttrykksfullt fremstilt og viser tydelig oppriktige følelser som ømhet, mot, frykt og undring. Kombinasjonen av tekst og illustrasjoner stimulerer den høytlesende voksne og det lyttende barnet til å snakke sammen om fortellingen og meningen med den.

Les mer

Detaljer:

Språk Norsk - bokmål
ISBN 9788254107560
Antall sider 184
Innbinding Innbundet
Dimensjoner 22,5 x 25 cm
Aldersgruppe 2-8 år
Utgivelseår 2017