Eldre kvinne og ung jente leser i nytetsamentet
En eldre kvinne fra en landsby i utkanten av storbyen Maracaibo gleder seg over at hun har fått et nytestamente på wayuu, et av urfolksspråkene i Venezuela og Colombia.

Skal kirkene i Venezuela kunne fortsette å spre Guds ord til stadig nye mennesker, er de avhengig av vår hjelp. Vi håper du vil være med og gi en gave til våre kristne venner i Venezuela, og gjennom det også gi dem en opplevelse av at de ikke er glemt - for bibelmangelen i landet er prekær, og det forsømte folket krever nå tilgang til Guds ord om håp, trøst og framtidstro.

En bibel i Venezuela koster kun 49 kroner. Hvor mange kan du gi?

Du kan enkelt gi din bibelgave til Venezuela:

VIPPS #94418, skriv «Venezuela», ditt navn og adresse i meldingsfeltet.

Fakta om Venezuela

Befolkning: ca. 31 mill.

Religion: ca. 48 % katolske kristne, ca. 32 % protestantiske kristne.
Ingen religion/andre trosretninger: ca. 16 %
Ubesvart: 4 %

(Kilde: CIA World Factbook 2023)

Enormt bibelbehov

I dag koster en bibel en hel månedslønn for mange i Venezuela. Det er en viktig årsak til at det er stor bibelmangel i landet. For at det skal være mulig for flest å skaffe seg en bibel, må den komme inn i store antall, og til en pris folk flest har mulighet til å betale.

Les mer
08 mai, 2024

Bare Bibelen kan redde oss nå

– Jeg har sett hvordan Bibelen har forandret mennesker og lokalsamfunn. Da har den også kraft til å redde hele Venezuela, sier Baudilio Hurtado, som for få måneder siden tok over som generalsekretær for Bibelselskapet i det sør-amerikanske landet.

Les mer
08 mai, 2024

Vidunderjenta i slummen

Begge foreldrene har forlatt henne og fire yngre søsken alene i slummen. Likevel er storesøster Nayeli både barne- og ungdomsleder i menigheten, leder av dansegruppen i kirken, sekretær for pastoren – og hun har bare tre år igjen av legestudiet.

Les mer
08 mai, 2024