Oioioi!

I podkasten «Oioioi» oppsøker Johanne Bruun og Thomas Neteland helt ville historier fra Bibelen. De snakker om overaskende «Oi-eblikk», leter etter Jesus i historien og får besøk av en ekspert. Her er komplett opplegg slik at du kan teste bibelmetoden med din egen gjeng.

Johanne Bruun og Thomas Neteland i studio.

Lytt der du ønsker

Om Oioioi!

Bibelen er full av Oi-øyeblikk – eller «oi-eblikk» som vi kaller dem. Her er første sesong av Oioioi-podden, med 10 episoder som slippes ukentlig våren 2024.

I hver episode får én enkelt historie full oppmerksomhet slik at man nettopp kan stoppe opp og reflektere rundt disse «oi-eblikkene». I tillegg blir bibelhistoriens rollegalleri castet med skuespillere, og vi leter etter spor av Jesus fra 1. Mosebok og gjennom hele Bibelen.

Denne podkasten er ikke en fasit for hvordan man skal lese eller tolke Bibelen, men viser hvordan bibelteksten skaper idéer, tanker og spørsmål når teksten møter leseren.

Thomas og Johanne ønsker å engasjere deg som begynner å få en selvstendig tro og kanskje er på vei over i studentlivet. Men podkasten «Oioioi!» skal ikke bare være en lytteropplevelse. Konseptet er laget for å bli leirbålet ungdommer kan samles rundt for samtale, latter, fantasi og kunnskap med Bibelen i sentrum. Vi har derfor utviklet en egen Oioioi-metode du kan teste med gjengen din.

Podkasten Oioioi produseres av Bibelselskapet og er inspirert av podkasten Bible Binge. Hvis du ønsket deg en fagtung teologisk bibelpodkast må vi dessverre be deg lete videre. Bibelselskapet har invitert Thomas og Johanne til å fantasere og gi umiddelbare responser på bibelhistoriene. Du er herved advart.

Programledere: Johanne Bruun og Thomas Neteland
Bibelekspert:
Julian K. Lysvik

Produsenter og prosjektledere: Helene Fagervik og Dan Aksel Jacobsen

Spørsmål eller bare lyst på et liveshow?


Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål til episodene, trenger hjelp med metodikken eller ønsker et liveshow.
Send e-post