Episode 3

Barnas bibelpod sesong 2 er her! Tobben forsvinner, og Hanna og Jakob får hjelp av Paulus og vennene hans for å få Tobben tilbake. Paulus forteller om flere spennende ting som skjer på den andre siden.

Banner med en gutt som svever i en stjernehimmel

Har du savna meg?

Paulus kommer tilbake fra familien til Rode. Kommer han alene? Hjalp det å gi Paulus et kjennetegn han kunne se etter? Å være venner hele tiden er vanskelig. Noen ganger er man uenig og det er lett å havne i en krangel. Det vet Paulus. Likevel gir han Hanna og Jakob et råd om å bli venn med Tobben. De får også en prat med Paulus om vennskap og hvor Paulus forteller om krangelen med Barnabas.

Bibeltekster

36Etter en tid sa Paulus til Barnabas: «La oss dra tilbake og besøke våre søsken i alle de byene hvor vi har forkynt Herrens ord, for å se hvordan det går med dem.» 37Barnabas ønsket å ta med seg Johannes med tilnavnet Markus. 38Men Paulus var bestemt på at ham skulle de ikke ta med, han som hadde forlatt dem i Pamfylia og ikke gått med dem i arbeidet der. 39Det ble en så bitter strid mellom dem at de skilte lag. Barnabas tok med seg Markus og seilte til Kypros, 40mens Paulus valgte å ta med Silas. Så dro han av sted etter at brødrene hadde overgitt ham til Herrens nåde. 41Han la veien gjennom Syria og Kilikia og styrket menighetene der.

Les i nettbibelen

Snakk sammen

  • Hva kranglet Paulus og Barnabas om?